Мария Димова: Аз съм ходещо рекламно лице на New Green Line!

Мария Димова е на 35 години, от град Пловдив. Майка е на две момчета, по професия адвокат. Г-жа Димова научава за New Green Line още с дебютната поява на хранителната добавка за идеална фигура на Петя Раева на пазара в началото на 2015 г. и решава да пробва продукта, за да възвърне фигурата си след раждането на второто си дете.

След появата на малкия ми син търсех начин да се вкарам във форма и реших да се доверя на новоизлязлата добавка на Петя, както и на хранителния й режим, описан в първата й книга „Радостта от храненето“. Приемах продукта около година, като за този период успях да смъкна около 14 килограма“.

По време на приема Мария се чувства отлично и в добра кондиция. „Единственият по-осезаем ефект, който наблюдавах, е по-активното отделяне на течности. Иначе, се чувствах отлично, добре тонизирана и във форма.“, разказва работещата майка и съпруга.

Процесът на промяна при г-жа Димова е плавен и хармоничен, но осезателен. „Отслабването при мен бе поетапно и постепенно, което е най-полезно за организма. Отначало не наблюдавах някакъв по-осезателен ефект – успях да смъкна килограм или два, но с течение на месеците теглото ми започна да намалява драстично. Отдавам добрите резултати и на факта, че комбинирах приема на добавката с режима за разделно хранене на Петя, което според мен е най-оптималното и дава най-добри резултати.“

Мария е изключително доволна и от факта, че успява да запази идеалната си фигура до днес, вече почти година след като е спряла приема на New Green Line.

„В момента не приемам New Green Line, защото просто нямам нужда от него – толкова много месеци след като прекратих приема, аз съм в отлична кондиция, а килограмите ми се запазиха същите, което много ме радва“.

Мария твърди, че е постигнала добрите резултати само от комбинацията на New Green Line с препоръчания хранителен режим на Петя: „Пих добавката и се храних разделно. Физически упражнения не съм правила, защото графикът ми е натоварен, пък и не съм спортна натура. Въпреки това ефектът, който постигнах е много добър, а на всичкото отгоре успях да променя хранителните си навици към по-добро“.

Г-жа Димова е най-щастлива от факта, че промяната й личи и се забелязва от околните.

„Откакто започнах да приемам New Green Line не съм спряла да го препоръчвам на близки и приятели. Да ви кажа, аз съм едно ходещо рекламно лице на добавката! Хората, които знаят как изглеждах преди често ме питат как съм постигнала такава феноменална промяна и аз винаги казвам, че това е ефектът от New Green Line и от от разделното хранене.“

Oт пресата

New Green Line - С лютива чушка

New Green Line Light