Петя Лапчева: С New Green Line отслабнах 10 кг за два месеца

Петя Лапчева е поредният доволен клиент, който с помощта на хранителната добавка за редуциране на теглото New Green Line успява да свали завидните 10 кг за срок само от два месеца. Освен регулиране на килограмите г-жа Лапчева усеща и множество положителни ефекти от добавката на Петя Раева върху организма си, а културата й на хранене се повишава осезателно. Ето какво разказа дамата за опита си с New Green Line:

Г-жо Лапчева, как разбрахте за New Green Line?

"Научих за New Green Line от информация в интернет и социалните мрежи."

"Какво ви мотивира да започнете да я приемате?"

"Имах проблеми с теглото. Бях поне 10-12 кг с по-високо от моето нормално. Затова реших да опитам да го редуцирам с помощта на добавката.

Колко време приемахте добавката?"

"Oколо два месеца."

"Какви бяха ефектите от New Green Line върху организма ви и за колко време се проявиха те?"

"Започнах да я приемам, като реших да комбинирам приема с хранителен режим. За около 2 месеца отслабнах 10 кг."

"На какъв хранителен режим преминахте?"

"Съобразих се с основните съвети от книгата на Петя Раева „Радостта от храненето" - най-вече с принципите за разделното хранене. Също така преминах на специален часови прием на храна. Освен това, правя упражнения всяка сутрин, защото съм на 45 и не бих искала да се отпусна."

"С колко килограма слабеехте на седмица, докато приемахте добавката и спазвахте режима?"

"Първоначално, редуцирането на теглото бе доста интензивно – през първата седмица отслабнах към 2 кг и половина. След това процесът леко се забави."

"Как се чувствате след приема на добавката?"

"Чувствам се прекрасно. Постигнах своето оптимално тегло и до този момент то е запазено, въпреки че си позволявам някои отклонения от оптималното хранене – например, сладко или тестени изделия. Въпреки това теглото ми не се е променило."

"Колко време вече сте съумели да съхраните фигурата си след прекратяване на приема на добавката?"

"Вече почти пет месеца."

"Освен редуцирането на теглото наблюдавахте ли поява на някакви други ефекти върху тялото си по време на приема на New Green Line?"

"Чувствах прилив на енергия и тонусът ми бе висок. Нямах проблеми с темпото, с което обикновено работя."

"А усетихте ли промяна върху общото си здравословно състояние?"

"Преди страдах от затруднено храносмилане и проблеми с отделителната система. Имам чувствителен стомах и колит, което ми създаваше доста неприятности. По време на приема на New Green Line такива проблеми нямах. Бях даже изненадана, защото тя е леко лютива, заради екстракта от люта чушка и смятах че ще дразни стомаха ми. Но не усетих никакво дразнение и най-важното – тя нямаше този разхлабващ ефект, който е доста неприятен и създава проблеми."

"Бихте ли препоръчали добавката на свои близки и приятели?"

"О, вече съм я препоръчала на много хора. Мнения не мога да цитирам, защото те тепърва си я поръчват. Пък и подходът при всеки е индивидуален – дали ще комбинират приема със специално хранене, дали ще вършат физическа активност и т.н."

"Бихте ли споделили своите собствени наблюдения от цялостния ефект на New Green Line върху организма ви?"

"Ползвала съм няколко различни вида подобни препарати за отслабване, като ефектът от тях предимно е бил йо-йо. Основно, те потискат апетита, като в момента, в който количеството им се изчерпи от организма, той започва да иска да приема по-големи количества храна, тъй като е „изгладнял", респективно апетитът се повишава. В крайна сметка, след като прекратя приема на другите добавки, освен че обикновено че възстановявам първоначалното си тегло, качвам и около 2 кг отгоре – факт, който ме накара да прекратя приема на всякакви добавки за отслабване. Другото, което съм забелязала, че при останалите препарати за отслабване винаги пише, че трябва да има ограничаване в храненето, т.е. те имат просто психологически ефект. New Green Line е единствената добавка, при която това не се случи. Храних се нормално, като единствения принцип, към който съм се придържала е този за разделното консумиране на храна. Но тук ограничения на количество храна не е имало. Смело мога да кажа, че и хранителната му култура през този период осезателно се повиши."

Oт пресата

New Green Line - С лютива чушка

New Green Line Light