Станка Радославова: За 5 дни свалих 3 кг! New Green Line е чудо!

Станка Радославова е от Търговище, но от 10 години живее в София. Бивша преподавателка, понастоящем пенсионерка. Ето какво сподели тя за добавката за редуциране на теглото New Green Line на Петя Раева.

„Винаги съм имала проблеми с килограмите – бях около 70 и не можех да редуцирам теглото си по никакъв начин. Опитвах какви ли не диети – ябълкова, динена, но резултат нямаше. Накрая разбрах за добавката на Петя Раева и реших да я пробвам. Изненадах се много от мигновения ефект, който продуктът имаше върху мен – само за 5 дена свалих 3 кг, а на 20-тия вече бях със 7 кг по-лека. Откакто започнах да пия New Green Line се чувствам много добре и съм изключително доволна! Продуктът е истинско чудо!"

Освен видимо по-вталена, Станка е усетила и редица ползотворни ефекти върху здравето си.

„Аз съм диабетик и приемам скъпи медикаменти за регулиране на кръвната захар. Откакто започнах да приемам добавката обаче, показателите на кръвната ми захар се подобриха и даже спрях лекарствата! Краката престанаха да ме болят, а и безсънието, от което страдах изчезна! Приятелите ми не могат да ме познаят и казват, че съм друг човек. Аз пък не спирам да я препоръчвам на всичките си познати!"

Г-жа Радославова с радост сподели още, че откакто приема New Green Line на таблетки се храни много по-малко и е намалила приема на кафе и нездравословни храни.

„Откакто пия добавката изобщо не изпитвам глад – на мен просто не ми се яде. Храня се предимно със зеленчуци и плодове, като чушки и диня например и те са способни да ме накарат да се почувствам напълно сита! Една чушка ми е достатъчна. И най-интересното е, че нездравословните и тежки храни като тестените изделия, които принципно много обичам, вече изобщо не ме блазнят. Искам да отбележа още, че New Green Line ме кара да се чувствам и много по-бодра и тонизирана - намалих кафето осезателно. Чувството е страхотно!"

Станка е твърдо убедена, че New Green Line наистина действа и е напълно достатъчен за общото подобряване на фигурата и здравето.

„Контактувам с много хора, които имат проблеми с килограмите и се подлагат на тежки диети и фитнес. На абсолютно всички казвам да прекратят порочната практика и да си купят препарата. С него няма нужда човек да гладува или да се мъчи. Препоръчах я даже на мои близки в чужбина, които си я поръчаха незабавно. Смело рекламирам New Green Line на всички, защото с мен той направи истинско чудо и искам да съм полезна и на другите хора с подобни проблеми".

Бившата преподавателка се чувства наистина много добре и в кондиция. „Чувствам се така, сякаш ще литна! Купете си New Green Line и ще станете други хора!"

Oт пресата

New Green Line - С лютива чушка

New Green Line Light