Често задавани въпроси

От къде може да се закупи добавката?

Бихте могли да закупите нашия продукт онлайн на нашия уебсайт Newgreenline.bg, както и на сайтовете на някои онлайн аптеки. Можете да го намерите във веригата аптеки „Ремедиум", „Марешки", „Сейба" (в магазини Кауфланд), както и във всяка друга аптека. Работим с всички големи дистрибутори и търговци на едро в аптечния сектор, така че доставката на продукта в която и да е аптека не би било никакъв проблем.

Пия добавката от 10 дни, но все още няма ефект. Кога започва да се наблюдава?

Ние препоръчваме тримесечен прием на добавката за постигане на оптимален ефект. Това разбира се е доста относително. Резултатите са строго индивидуални и много зависят от личния метаболизъм и начин на живот. При някои хора има видими резултати още след първия месец, докато за други, този период на прием е крайно недостатъчен. Много по-бърз ефект се постига, ако приема на добавката се съчетае със здравословен режим на хранене и физически упражнения.

Какъв е вкусът на добавката?

NEW GREEN LINE e изключително добър комплекс от внимателно съчетани екстракти от растения, микроелементи и аминокиселини. Една от нейните основни съставки е екстракт от лута чушка (кайен), което е причина за нейния лютив вкус. Съобразявайки се с това, ние препоръчваме приема на добавката да става след хранене.

Лютивият вкус донякъде лишава нашия продукт от вкусови качества, но от друга страна е безспорно доказателство за неговия натурален харектер, което гарантира и неговата ефективност. Основната активна съставка на екстракта от люти чушки (кайен) притежава свойството да потиска апетита и да стимулира бързото изгаряне на мазнините в организама.

Кой е производителят и откъде са съставките?

За високото качеството и ефективност на подобен тип продукт най-важно е качеството на неговите съставките. Ние не веднъж сме подчертавали колко много държим на естествения и натурален произход на всеки един от внимателно съчетаните растителни екстракти, микроелементи и аминокиселини, които използваме в нашето производство. Основна част от съставките доставяме от Франция и Швейцария като за производството и опаковането на продуктите ни се доверяваме на специалистите от фирма „Панацея 2001". На нашия уебсайт имате възможност да разгледате сертификатите на фирмата производител.

Имам голям проблем със сладкото, добавката ще ми помогне ли да го спра?

Едно от оснновните направления, в които действа нашия продукт е потискането на апетита и бързото засищане. Екстрактът от Гарциния камобджа засилва отделянето на т. нар. хормон на щастието серотонин като по този намалява апетита и „емоционалния глад". Плодовете на Гарциния Камбоджа, наподобяващи малки тиквички, се наричат тамаринд и помагат за намаляването нивата на Кортизол, хормонът на стреса, като по този начин се балансира настроението и се подобрява общото емоционално и ментално здраве и се потиска желанието да се опита нещо сладичко.

Как мога да си закупя добавката от чужбина?

Както може би знаете от нашия сайт могат да бъдат обработвани и доставяни единствено заявки за територията на страната. Вариантите, които можем да предложим е да поръчате нашия продукт в някоя от онлайн аптеките, които имат възможност за доставка и в чужбина.

Цената не е по възможностите ми, бихте ли препоръчали по-евтин вариант.

На пазара вече са пуснати таблетките New Green Line - LIGHT, които освен че не притежават типичния за сашетата лютив вкус, са и един по-евтин вариант за тези от нашите потребители, които нямат финансовата възможност да закупят сашетата.

New Green Line наистина ли е Ваш продукт?

New Green Line е създаден и разработен от Петя Раева, в партньорство с екип от най-добрите в България професионални диетолози с медицинско образование. Патентите на продукта важат за целия Европейски Съюз.

Преди или след ядене трябва да се приема?

В нашето упътване за начина на прием сме указали, че добавката под форма на саше трябва да се приема по два пъти дневно след хранене. Това е съобразено с лютия вкус на получената напитка. Съдържанието на едно саше се разтваря в 200 мл. вода и се разбърква добре до получаване на хомогенна смес.

Таблетките New Green Line Light се приемат по една таблетка три пъти дневно преди хранене.

Кога не се препоръчва да се пие добавката?

Добавките New Green Line не са подходящи за деца под 14-годишна възраст !

Добавката не се препоръчва да се консумира от лица, които страдат от гастрит, колит, язва, сериозни смущения в храносмилателната система, метаболитни, чернодробни и сърдечносъдови нарушения. Препоръчително е пациенти, страдащи от подобни заболявания, както и бременните и кърмещите жени да се консултират с лекар, преди да започнат приема на добавките.

Хранителните добавки New Green Line не трябва да се използват като заместител на разнообразното хранене. Да не се използват при наличие на алергия към някоя от съставките.

Мога ли да пия добавката, докато кърмя?

Препоръчваме задължителна консултация с лекар.

Oт пресата

New Green Line - С лютива чушка

New Green Line Light

New Green Line - С лютива чушка - 20 сашета

New Green Line Light - 30 таблетки