Ивана: New Green Line ме кара да се чувствам пак на 17!

Емблематичната певица Ивана бе специален гост на ексклузивното парти с код зелено на Петя Раева и New Green Line в Пловдив. Събитието, което се проведе в най-актуалното заведение в Града под тепетата - White bar, събра повече от 100 гости на популярния експерт по здравословно хранен и бизнес дама на 2015-а година.

Ивана, която успя да редуцира теглото си именно благодарение на New Green Line и специално изготвен от Петя Раева хранителен режим, се превърна в един от най-запалените фенове на марката. От сцената на събитието тя изрази специалните си благодарности и поздрави публиката с няколко песни.

"Аз не се включвам в подобни кампании често, защото първо трябва да повярвам в човека, който ги инициира, и второ - в самия продукт. Петя обаче е човек, на когото безрезервно мога да се доверя. От опит знам, че всичко онова, което е изписано на опаковката на New Green Line, отговаря на пълната истина и гарантира истинско качество. Искам да ѝ кажа едно огромно "Благодаря", защото начинът, по който подходи, ме трогна. Тя се отнася с внимание и подхожда уникален подход към всеки един човек. Смело мога да кажа, че това е продукт, който наистина работи и действа! Да, той е природен и не може само с него - необходимо е човек да спазва и хранителен режим, както и да включи в ежедневието си движение. Но спази ли всичко това - резултатът е гарантиран. New Green Line ме накара да се почувствам отново на 17", сподели една от най-обичаните български изпълнителки.

Освен Ивана на сцената излезе и младата певица Венета Цонева от X-Factor, която сподели, че също пие New Green Line. Талантливата изпълнителка допринесе за отличното настроение на гостите с изпълнението на популярни кавъри.

Източник: в-к Стандарт


Още по темата:

Петя Раева и Ивана в най-откровената си изповед (интервю, галерия) - europlovdiv.com


Още по темата:

В-к Шоу - 6.04.2016 г.

Oт пресата

New Green Line - С лютива чушка

New Green Line Light