Ивана: Никога повече дебела

Ивана, която от години води борба с килограмите, най-после се престраши и се съблече пред обектива. Преди дни фолк певицата се похвали в личния си профил във фейсбук с екскурзия сред природата, която използва като повод да покаже колко много килограми е свалила в последните месеци. Тя се потопи в басейн и показа снимки по бански.

С просто око се вижда, че тя е драстично отслабнала. Оказа се, че изпълнителката на "Шампанско и сълзи" е свалила 22 килограма от миналата пролет досега. Певицата първоначално отслабнала с 12 килограма, след което върна няколко. Послед започна втори курс и резултатът година по-късно е повече от окуражителен.

Ивана не крие, че дължи чудодейното си отслабване на бившата депутатка от ДПС Петя Раева. Тя ѝ изготвила специален режим, освен това ползва и добавката за отслабване "Ню грийн лайн". Ивана предпочита таблетки вместо сашета. Пие по 2 хапчета на ден и е доволна от резултата. Първоначално ѝ ги давала Петя, но сега си купува от аптеката. Опаковката струва около 50 лева и стига за целия месец.

"Основното, което разбрах, е, че килограмите може много бързо да се свалят, но истинското майсторство е да не ги натрупаш отново. С "Ню грийн лайн" отслабнах бързо, 17 килограма за няколко месеца. После малко върнах, а сега продължавам да горя. Зарекла съм се никога повече да не се запусна, да съм в неестетическа форма. Въпреки че при мен натрупването на килограмите не беше от лакомия, а по здравословни причини. Радвам се обаче, че най-после открих правилния режим за себе си", сияе Ивана.

Тя е доволна, че отново е пълна с енергия и дори не усеща обичайната умора по време на участията, които продължават по 2 часа и повече. Изпълнителката преживява втори възход в кариерата си и в момента отново е сред най-ангажираните звезди на "Пайнер".


Източник: в-к Уикенд 14-20.05.2016 г.

Oт пресата

New Green Line - С лютива чушка

New Green Line Light